Konsent Consulting engineers
  • Română
  • English
  • Alege limba
  • Română
  • English
  • Alege limba
  • Română
  • English
  • Alege limba

Modernizarea si dezvoltarea infrastructurii feroviare

Credem in proiecte de modernizare si extindere a infrastructurii feroviare prin strategie, expertiza si inovatie, pentru a obtine cea mai buna combinatie intre functionalitate, costuri accesibile pentru operatori si calatori si impact redus asupra mediului si asezarilor umane.

Transportul feroviar este privit adesea ca o alternativa sigura si ecologica la traficul rutier suprasolicitat.

O infrastructura feroviara moderna si durabila este nu doar o oportunitate de decongestionare a traficului, ci si un important vector de mobilitate sociala si dezvoltare economica.

modernizarea_dezvoltarea_infrastructurii_feroviare_konsent_inginer_consultant_fidic

 

TREN – TRANSPORT DE MASA

Stim care sunt asteptarile calatorilor: un transport feroviar mai rapid, mai sigur, punctual, confortabil, la standarde tehnnologice superioare.

Pentru a aduce mai aproape oamenii de locurile in care vor sa ajunga, credem ca e nevoie de un o infrastructura feroviara inspirata din nevoile lor.

Plecand de la aceasta premisa, asistam implementarea proiectelor de extindere si modernizare a cailor ferate, in spiritul dezvoltarii durabile.

 

METROU, TRAMVAI – TRANSPORT URBAN

Fluxul zilnic de calatori ce aleg transportul urban in comun pentru a se deplasa catre scoala sau serviciu este in crestere.
Tramvaiul si metroul sunt doua dintre alternativele cele mai accesibile, capabile sa preia o buna parte din traficul rutier adesea congestionat.
Sustinem proiectele de investiii in redimensionarea si modernizarea retelelor feroviare urbane, pentru un transport urban ecologic si fluid.

 

GARI & STATII & DEPOURI

Departe de a fi simple locuri de tranzit, garile si statiile reprezinta o interfata intre calatori si oras.
Tendinta este de a le atribui valoarea unor spatii integrate de asteptare, relaxare si lucru, care ofera confort, siguranta si ospitalitate.

Arhitectura acestora se integreaza in peisajul urban si contribuie la procesul de regenerare urbana.

Depourile, pe de alta parte, au un rol important in a asigura parcarea in siguranta a garniturilor si facilitatile tehnice necesare pentru revizie.