Konsent Consulting engineers
  • Română
  • English
  • Alege limba
  • Română
  • English
  • Alege limba
  • Română
  • English
  • Alege limba

Retele de transport

Sectorul energetic de distributie se confrunta cu cresteri ale cererii si a numarului de consumatori, cat si cu o dezvoltare rapida a surselor regenerabile de energie.

retele_transport_energie_electrica_gaz_konsent_inginer_consultant_fidic

 

Pentru a realiza alinierea tehica a acestora la regimul de functionare, a minimiza pierderile si a optimiza costurile, apare necesitatea de modernizare si tehnologizare a retelelor de transport al energiei, care vor raspunde unor nevoi tot mai complexe.

Realizam investigatii si propunem solutii flexibile, demaram proceduri de achizitii, supervizam dezvoltarea si modernizarea infrastructurii de transport al energiei la standarde de calitate si eficienta, colaborand indeaproape cu distribuitorii.

De la testarea fezabilitatii si pana la punerea in functiune, oferim servicii de consultanta orientate catre anticiparea nevoilor consumatorilor, dar si a problemelor ce pot afecta retelele de transport.

 

GAZE NATURALE

Transportul eficient al gazelor naturale din regiunile de exploatare, catre consumatori necesita un sistem de conducte, echipamente si dotari performante, dimensionate in stransa legatura cu cererea si in conditii de eficienta energetica.

Planificam, proiectam si gestionam proiectele de modernizare a sistemelor de alimentare cu gaze naturale, pentru a asigura eficienta energetica, siguranta si fluiditatea furnizarii si a intampina nevoile legitime ale consumatorilor.

Conjugam provocarile de ordin logistic ridicate de particularitatile reliefului si suprafata intinsa a retelelor cu dorinta de a limita impactul asupra mediului natural.

 

ENERGIE ELECTRICA

Intelegem importanta sociala si economica a accesului neintrerupt la energie electrica si necesitatea unei infrastructuri energetice capabile sa poata asigura o corespondenta intre cererea consumatorilor si capacitatea de generare, in conditii de siguranta.

Oferim consultanta pentru punerea in functiune a noi retele de distributie, cat si pentru modernizarea si simplificarea schemelor de conexiuni existente, stimuland distribuitorii sa inoveze si sa imbunatateasca acoperirea si eficienta.

Propunem solutii de durata, care pot sustine calitativ si cantitativ furnizarea cu energie electrica si ca raspuns la dezvoltarea locala si regionala a energiei electrice neconventionale, proiectam sisteme inovative de furnizare.