Konsent Consulting engineers
  • Română
  • English
  • Alege limba
  • Română
  • English
  • Alege limba
  • Română
  • English
  • Alege limba

Termeni & conditii

Prin accesarea www.konsent.ro (denumit in continuare Site-ul), acceptati, implicit si neconditionat, conditiile generale de acces si utilizare de mai jos (denumite in continuare Conditiile Generale) si toate prevederile legale aplicabile.

 

Drepturi de autor si marca inregistrata

Drepturile de autor asupra continutului Site-ului apartin SC KONSENT SA. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate, sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in Site sunt proprietatea SC KONSENT SA sau a unor terti care au autorizat SC KONSENT SA sa le utilizeze.

Modelele si lucrarile prezentate in acest site sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si drepturile conexe, precum si la protectia desenelor si modelelor industriale.

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale Site-ului si ale lucrarilor si modelelor care sunt reproduse acolo sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la SC KONSENT SA, este strict interzisa si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestei marci, fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la SC KONSENT SA, este strict interzisa si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Informatii despre servicii

Site-ul constituie o prezentare generala a serviciilor furnizate de SC KONSENT SA. SC KONSENT SA isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul Site, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a Site-ului, fara ca modificarile sa atraga raspunderea legala a SC KONSENT SA.

Confidentialitate

In situatia in care utilizatorul Site-ului pune la dispozitie, de buna voie, date personale de identificare, acestea vor fi colectate si stocate intr-o baza de date. Prin furnizarea acestor date, utilizatorul isi exprima acordul pentru folosirea lor in scopul transmiterii de oferte si mesaje promotionale din partea SC KONSENT SA. Datele personale de identificare ale utilizatorului nu vor fi facute publice.

Limitarea raspunderii

Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, SC KONSENT SA nu poate fi facuta responsabila pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea Site-ului sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul Site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nici o natura.

Informatiile asupra serviciilor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a serviciilor oferite de SC KONSENT SA. Erori sau omisiuni pot interveni.

Accesul la serviciile prezentate pe Site poate face obiectul unor restrictii. Trebuie deci sa va asigurati ca legea tarii de unde se stabileste conectarea va autorizeaza sa ne accesati Site-ul.

Drept aplicabil

Legea materiala si procesuala aplicabila prezentelor Conditii Generale si oricaror raporturi generate de utilizarea/functionarea/disfunctionalitatea Site-ului este legea romana.

Limba Conditiilor Generale si a site-ului este limba romana.

Orice litigiu decurgand din sau in legatura cu prezentele Conditii Generale sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea Site-ului, vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca aceste litigiile nu vor fi rezolvate pe cale amiabila, ele se vor solutiona de catre instantele judecatoresti competente din Iasi.

Actualizarea conditiilor generale

SC KONSENT SA isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la Site, precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de indata ce au fost postate pe Site; prin urmare, utilizatorul trebuie sa se acceseze, in mod regulat, aceasta rubrica, pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.