Constructii civile

Constructii civile

Proiectam si asistam constructia si modernizarea unor cladiri care inspira si fac diferenta in mediul in care sunt construite, impresioneaza prin arhitectura si functionalitate, sunt pregatite sa treaca proba timpului si contribuie la revitalizarea urbana.

 

Cladirile au o importanta fundamentala in viata comunitatilor – acestea sustin si gazduiesc activitatile umane si traseaza liniile de orizont ale peisajului urban.

Luand in considerare costurile si resursele tot mai importante antrenate de sectorul constructiilor civile, credem ca e important ca fiecare proiect sa ofere o abordare integrata a nevoilor de durabilitate, design, accesibilitate si eficienta, pentru a se concretiza in spatii care imbunatatesc viata destinatarilor.

INVATAMANT

Dinamica demografica, modificarile fluxului de elevi si studenti, nevoile educationale in crestere solicita un proces activ de modernizare si extindere a unitatilor de invatamant.

Resursele finaciare reduse si limitarile de infrastructura sunt adesea provocari reale, ce ingradesc initiativele de modernizare a scolilor, liceelor si universitatilor.

Investim in educatie alaturandu-ne in proiecte de cladiri destinate sectorului educational ce stimuleza dorinta de cunoastere, contribuie la performanta sisistemului scolar si gazduiesc emotia celor mai importante descoperiri.

Proiectam spatii flexibile de studiu, cercetare si calificare, personalizate pe specificul comunitatii pe care o deservesc, solicitand costuri rezonabile de constructie, functionare si intretinere.

SANATATE

Starea de functionare a sistemului sanitar are un impact major asupra calitatii vietii, iar accesul la practici medicale moderne, echipamente performante si metode de tratament adecvate reprezinta drepturi firesti.

Credem intr-o infrastructura sanitara capabila sa satisfaca cererea in crestere si nevoile personalizate de ingrijire si tratament ale pacientilor, sa asigure un act medical sigur si sa atraga cei mai buni specialisti de pe piata medicala a muncii.

Ne alaturam planurilor ambitioase de imbunatatire a infrastructurii medicale: colaboram indeaproape cu autoritatile si institutiile de finantare si ne implicam in proiecte de modernizare si extindere a spitalelor si clinicilor.

PATRIMONIU SI MONUMENTE ISTORICE

Protejandu-ne valorile culturale, pastram vii valorile care ne definesc.

Pretuim farmecul atemporal si valoarea cladirilor de patrimoniu si a monumentelor istorice ca bunuri identitare ale culturii nationale si sustinem nevoia de renovare si conservare a acestora pentru generatiile viitoare.

Studiem si cercetam indeaproape solutiile prin care putem stopa deteriorarea monumentelor, ansamblurilor si siturilor istorice, cat si modalitatile de repunere a acestora in circuitele turistice, in cadrul proiectelor de restaurare initiate de autoritati.

SOCIAL – ADMINISTRATIV

Cladirile socio – administrative sunt spatii ce servesc nevoilor comunitatii si stabilesc conexiuni intre membrii acesteia.

Arhitectura, structura, compartimentarea si pozitionarea lor reflecta valorile institutiei pe care o gazduiesc si contribuie la identitatea urbana.

Sprijinim proiectele de revitalizare a cladirilor cu destinatie administrativa, ca raspuns la necesitatea de a imbunatati calitatea serviciilor publice, performanta angajatilor si eficacitatea organizationala.

CULTURAL

Galeriile de arta, muzeele, bibliotecile, salile de spectacole, teatrele si salile de cinema au un rol emblematic in constiinta colectiva a societatii.
Acestea conserva si expun bunurile si actele culturale, reflecta valorile nationale, provoaca imaginatia si evolueaza odata cu preocuparile publicului.

Proiectele de renovare si dezvoltare a cladirilor cu destinatie artistica si culturala ridica numeroase provocari: necesitatea de a imbunatati experienta vizitatorilor si de a atrage turisti la nivel local, posibilitatea de a gazdui evenimente, nevoia de securitate, imbinarea elementelor de ordin functional cu linii de design estetice.

Printr-o abordare deopotriva strategica si creativa si o stransa colaborare cu autoritatile abilitate, punem in valoare simbolurile culturale, intregrand toate necesitatile de ordin tehnic, energetic, functional, estetic si social ce asigura performanta economica, culturala si turistica.

COMERCIAL

Cladirile comerciale de astazi sunt adesea centre multifunctionale, ce inglobeaza facilitati de petrecere a timpului liber, magazine, servicii, restaurante, sali de conferinte, centre de afaceri si spatii pentru evenimente.

Adesea atractii turistice in sine, centrele comerciale se remarca prin atmosfera, confort si functionalitate si au totodata un important potential economic.

Pe o piata competitiva, cu exigente tot mai ridicate, indeplinim aceste necesitati prin proiecte de spatii comerciale moderne, rezistente, flexibile la tendintele actuale si viitoare si in acord cu arhitectura urbana.

CLADIRI DE BIROURI

Structura si arhitectura spatiilor si ansamblurilor corporate transmit un mesaj puternic clientilor si partenerilor si au un impact semnificativ asupra atragerii fortei de munca.

Proiectam si supervizam constructia cladirilor de birouri ce sustin performanta, colaborarea si inovatia, stimuleaza productivitatea si creativitatea angajatilor si inovatia, asigura confort si spatii generoase de desfasurare a activitatii.

Totodata, oferim o abordare strategica a modului in care pot fi reduse costurile de operationale si de intretinere, prin imbunatirea eficientei energetice.

TURISM

Infrastructura turistica reprezinta un vector de dezvoltare economica locala si regionala.

O dezvoltare durabila a acestui sector implica valorificarea inteligenta a patrimoniului natural si a specificului local, furnizarea unor servicii turistice de calitate, asigurarea unor retele de transport performante si amenajarea atractiva a obiectivelor.

Hotelurile sunt parte a acestui proces, contribuind activ la ascensiunea circuitelor turistice.

Amplasarea, arhitectura, eleganta amenajarilor, nivelul de confort si gama de facilitati oferite de hoteluri influenteaza alegerea turistilor si sunt elemente ce definesc experienta de vacanta.
Intelegem toate aceste elemente si sprijinim dezvoltarea turistica prin proiecte de hoteluri cu o identitate distinctiva, ce conecteaza oameni si locuri in conditii superlative.

AGREMENT SI SPORT

Stilul de viata urban solicita, prin dinamismul lui, dezvoltarea unor spatii de relaxare si petrecere calitativa a timpului liber, chiar in inima orasului.

Ansamblurile sportive si de agrement raspund acestor nevoi si totodata, prin valoarea lor turistica, reprezinta o sursa importanta de venituri pentru economia locala.

Dezvoltam constructii ce integreaza nevoia de socializare, distractie si competitie prin proiecte indraznete, care investesc in satisfactia vizitatorilor si pun in valoare mediul natural.

REGENERARE URBANA

Dinamica demografica, modificarea stilului de viata al locuitorilor, tendinta de descentralizare si dorinta de dezvoltare a comunitatilor locale sunt principalele elemente care genereaza nevoia de revitalizare urbana.

Regenerarea urbana implica un proces de modernizare a infrastructurii si utilitatilor, de revitalizare a planului urbanistic, implicand, printre altele si lucrari de renovare si constructie a cladirilor, dar si de regandire a modului de exploatare al acestora.

Stimulam acest proces prin intermediul unei colaborari active cu decidentii locali si regionali, reprezentantii civici si cu cele mai bune echipe de specialisti ce pot „redesena” fata oraselor, pentru a intra in noi etape de dezvoltare sociala, turistica si economica.

Antrenam viziunea, creativitatea, gandirea strategica si experienta echipei noastre intr-un amplu proces de analiza, planificare si etapizare a modernizarii si reconfigurarii oraselor.

Proiectam spatii de locuit functionale si confortabile, ce identifica si valorifica solutii de eficientizare a consumului energetic si de minimizare a impactului asupra mediului natural si ofera cel mai bun raport dintre costuri si calitate.

Spatiu generos, utilitati moderne, acces rapid la transport, spatii verzi si centre comerciale, zona placuta si linistita…
Care sunt elementele care definesc locuinta ideala?

Colaboram cu principalii actori de pe piata imobiliara si concepem proiecte rezidentiale durabile si accesibile, cu un design distinctiv si detalii tehnice remarcabile, care suprind tendintele momentului si necesitatile de recreere si siguranta ale beneficiarilor.

Supervizam cu meticulozitate si asistam tehnic etapa de executie a lucrarilor, pentru a ne asigura ca rezultatele livrate transpun fidel conceptul si specificatiile prevazute in proiect.