Consultanta in afaceri

Ne ajutam partenerii sa identifice oportunitatile si perspectivele actuale si viitoare, pe baza unor cercetari aprofundate de natura juridica, financiara si legislativa si sa produca schimbari majore pentru companie, institutii sau comunitati.

Efectuam studii de oportunitate a investitiei si due dilligence, identificam parteneri de incredere si proiecte viabile, ce aduc profit si prestigiu si imprimam directii strategice ce intalnesc aspiratiile de dezvoltare. Optimizam drumul ideilor de la planificare la implementare, prin solutii de consultanta si management.

 

OPORTUNITATEA INVESTITIEI

Realizam studii de oportunitate a investitiei din perspectiva cost – beneficiu prin definirea specifica a obiectivelor si analiza atenta a optiunilor, riscurilor si resurselor financiare.

Integram planurile de dezvoltare in contextul politicilor de investitii generale, regionale sau sectoriale si identificam sursele de finantare disponibile.

Analizam in profunzime contextul economic, social si ecologic, nevoile la care poate raspunde investitia si beneficiile pe care le poate furniza implementarea acesteia.

Estimam costurile necesare, identificam avizele si acordurile necesare de principiu si trasam principalii indicatori tehnico – economici, pentru a completa imaginea de ansamblu, ce permite validarea sau invalidarea decizia de a investi intr-un anume proiect.

 

DUE DILLIGENCE

Protejam investitiile si contractele de mare amploare printr-un proces de due dilligence solid si detaliat, ce ofera o imagine completa asupra partilor implicate intr-o tranzactie.

Investigam si analizam toate aspectele legale, comerciale, financiar-fiscale si operationale legate de potentialii furnizori sau ofertanti, identificand riscurile si beneficiile ce decurg dintr-o relatie contractuala cu acestia.

Prin rapoarte obiective si amanuntite, sprijinim un climat de afaceri transparent si sigur, ne asiguram ca atribuirea contractelor nu va fi urmata de dificultati si inadvertente care pot afecta buna desfasurare a schimbului dintre parti si ca sumele contactate sunt echitabile si corelate cu realitatea economica.

Proiecte