Management de proiect

Integram principiile, practicile, tehnicile si instrumentele potrivite, intelegem profund mecanismele administrative si financiare si utilizam o gandire proactiva, de anticipare a riscurilor si obstacolelor ce ar putea perturba buna desfasurare a proiectelor.

Necesitatilor beneficiarilor nostri sunt importante. De aceea, fiecare proiect gestionat de KONSENT reprezinta o provocare de a suprapune rezultatele finale cu scopul initial.

Cerintele si asteptarile sunt de fiecare data altele, insa succesul implementarii este in centrul preocuparilor noastre si ne ghideaza activitatea.
Concentram expertiza multidisciplinara, gandirea strategica si experienta consultantilor nostri pentru a livra proiecte complexe, sustenabile si durabile.

Activitatea de management de proiect pe care o desfasuram antreneaza activitati de planificare, organizare, supervizare si control al tuturor proceselor, cat si o gestionare atenta a sarcinilor si resurselor, oferind certitudinea ca obiectivele setate sunt atinse conform parametrilor stabiliti de la bun inceput.

Oferim un management de proiect integrat si personalizat, in toate etapele: initiere, planificare, finantare, executie, monitorizare si evaluare.

Ne bucuram de o colaborare fructuoasa cu autoritatile si factorii decidenti si de o buna reputatie in domeniu, atuuri ce sprijina fara indoiala drumul de la concept la realitate si ne ofera certitudinea ca vom continua sa manageriem proiecte care produc schimbari reale si de durata.

Proiecte