Compania

Misiunea noastra este a fi prima alegere in planificarea, implementarea si supervizarea de proiecte strategice si durabile pentru mediul natural si construit, oferind cele mai viabile si sustenabile solutii tehnice, economice si de management, printr-o abordare multidisciplinara si performanta.

VALORI KONSENT

ETICA SI INTEGRITATE

Corectitudinea, transparenta si responsabilitatea sunt intrinseci fiecarei actiuni pe care o intreprindem. Aplicam si promovam practici loiale, credem in angajamente profesionale indeplinite.

DURABILITATE & CALITATE

Proiectele in care ne implicam trec proba timpului. Prin expertiza si experienta echipei noastre, livram rezultate de calitate, conforme standardelor si asteptarilor beneficiarilor nostri.

SUSTENABILITATE

Depunem eforturi constante de a produce schimbari pozitive din punct de vedere social, economic si de mediu, tratand cu responsabilitate  resursele de care dispunem.

ADAPTIBILITATE & VIZIUNE

Beneficiarii sunt in centrul activitatii noastre. Ne adaptam obiectivelor si necesitatilor reale ale acestora, imaginand directii si strategii de lucru ce suprind atat detaliile, cat si ansambul.

MUNCA DE ECHIPA & COLABORARE

Avem convingerea ca performanta este punctul de convergenta intre echipa noastra multidisciplinara, unita de obiective profesionale comune si relatiile excelente cu partenerii si beneficiarii nostri.

DEZVOLTARE CONTINUA

Ne dezvoltam in pas cu lumea in care traim. Cautam noi oportunitati de dezvoltare, provocari si solutii inovatoare; suntem conectati cu tendintele din fiecare domeniu pe care il abordam si ne antrenam permanent capacitatea de invatare.

ACREDITARI

Agrement Tehnic Feroviar

KONSENT detine un Agrement Tehnic Feroviar cu Autoritatea Feroviara Romana (AFER), din cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructuriiprin care se atesta faptul ca serviciul de proiectare si consultanta in domeniul infrastructurii feroviare oferit de companie indeplineste conditiile de conformitate si utilizare in domeniul transportului feroviar. Acest document reprezinta o acreditare oficiala a serviciilor pe care KONSENT le ofera pe acest segment de expertiza.

Autorizatie de Furnizor Feroviar

KONSENT este autorizat de catre Autoritatea Feroviara Romana (AFER), din cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, sa furnizeze servicii de proiectare si consultanta in domeniul infrastructurii feroviare si de metrou. Conform cadrului legislativ roman, furnizorii feroviari autorizati de AFER sunt singurii agenti economici abilitati sa efectueaze lucrari de construire, modernizare, reparare si intretinere a infrastructurii feroviare.
Detinerea acestui statut garanteaza beneficiarilor si partenerilor nu numai conformitatea legala, ci si expertiza tehnica si economica a companiei KONSENT in furnizarea acestui tip de servicii


Membru ACRAFE

KONSENT detine statutul de membru certificat ACRAFE, pozitie ce atesta experienta si expertiza detinute in proiectele cu finantare UE si garanteaza beneficiarilor si partenerilor eficienta in procedurile de absorbtie a fondurilor comunitare.

Mai mult, directorul general al companiei KONSENT detine in prezent pozitia de Vicepresedinte in cadrul comitetului de conducere ACRAFE, organism aflat intr-un contact permanent cu autoritatile responsabile de implementarea programelor europene.

CALITATE

SR EN ISO 9001:2008

Prin adoptarea acestui standard universal recunoscut, KONSENT garanteaza indeplinirea conditiilor de calitate si conformitate a serviciilor oferite cu prevederile tehnice si legale.
ISO 9001:2008 este dovada a unui sistem de management functional si totodata un angajament de imbunatatire continua a proceselor desfasurate de companie, pentru o satisfactie sporita a beneficiarilor.

 

SR EN ISO 14001:2005

KONSENT isi asuma, prin intermediul acestui standard indispensabil, o politica de mediu responsabila, prin care impactul ecologic al serviciilor oferite este identificat corect si controlat pe deplin. In acest cadru, activitatile companiei sunt sistematizate, in vederea unor riscuri cat mai scazute, iar reglementarile aplicabile sunt respectate.

ISTORIC

Am pornit pe acest drum la inceputul anului 2003, cu credinta ca putem conjuga experienta si profesionalismul consultantilor nostri cu hotararea si determinarea beneficiarilor de a construi proiecte.

Au urmat ani de succes in activitatea de consultanta in manangementul de proiect, inginerie si achizitii publice, avand de partea noastra relatii stranse cu autoritatile, cu care am colaborat excelent, inca de la bun inceput.

Ne-am remarcat in timp printr-o buna reputatie, un parteneriat excelent cu beneficiarii si o varietate de domenii de expertiza pe care le-am abordat in cele cateva sute de proiecte ce alcatuiesc portofoliul nostru actual.

In 2013, ca raspuns la dinamica si cerintele pietii pe care activam, ne-am repozitionat activitatea, extinzand ariile de expertiza si numarul de servicii pe care le oferim, din dorinta de a fi ambasadori ai excelentei in sectorul managementului si consultantei in inginerie.

Punem pret pe gandirea strategica, efortul colectiv, eficienta in activitate, coerenta, rigoarea si creativitatea orientata spre solutii si rezultate masurabile, ce produc schimbari vizibile.

Suntem increzatori ca managementul performant, alinierea permanenta la tendintele actuale, dorinta de dezvoltare continua, integritatea, receptivitatea la noi provocari sunt atuuri ce ne fac remarcabili si ne ofera sansa de a colabora cu beneficiari de prima mana.