Centru avansat de cercetare-dezvoltare in medicina experimentala – CEMEX

„Centrul avansat de cercetare – dezvoltare in medicina experimentala” CEMEX reprezinta un proiect de anvergura pentru domeniul biomedical, avand ca finalitate testarea de medicamente, tratamente si tehnici chirurgicale, in laboratoare dotate cu echipamente avansate de cercetare, unice in Romania.

Proiectul, care se va concretiza prin al doilea centru de acest tip din Europa, are o valoare totala de 43,4 milioane de lei, este co-finantat prin Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice (POSCCE), Axa 2 – Competitivitate prin Cercetare, Dezvoltare Tehnologica si Inovare.

Beneficiarul direct al investiei, care va cuprinde lucrari de constructie, reabilitare, extindere, supraetajare si compartimentare, este Universitatea de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” din Iasi.

KONSENT ofera, in cadrul proiectului „Centru avansat de cercetare-dezvoltare in medicina experimentala” CEMEX servicii de consultanta in managementul executiei investitiei, prin experti juridici si tehnici.